Tegnapról (02.12)

Írtam egy szép hosszú bejegyzést. Eltűnt. Elfogyott a türelmem, úgyhogy ez most inkább csak ilyen rövid tartalom.

1. Lejárt az utolsó vizsgám. Már ami a szessziót illeti. De most egy hétig legalább kicsit nyugodtabb lesz minden. Arról, hogy a szesszió rosszabb, mint az érettségi… Ez talán igaz is, meg nem is. Igaz, mert három hét stressz egy helyett, és ha olyan egyetemre jársz, mint én, hogy két szakod van, akkor sokkal több a vizsgád. De nincs akkora tétje az egésznek. Lehet menni javítani, pótvizsgázni, sőt, az sem tragédia, ha az embernek elmarad vizsgája, csak azért igyekezni kell kézben tartani a dolgokat.

2. Egy éve annak, hogy írogatok ide. Izgalmas év volt: ballagás, érettségi, egyetem, új város, új környezet, új barátok. Jó néha visszanézni a régi bejegyzéseket, látni, hogy éppen mi történt velem, mi foglalkoztatott.

Gondolkoztam azon, hogy levegyem facebook-ról a Tumblr applikációt. Időnként feszélyez kissé, hogy minenkinek megjelenik, amiket én itt összehordok. De egyelőre maradjon, s majd meglátjuk.

(3. Az Artist hat BAFTA-díjat vitt haza! Tényleg meg kell nézzem azt a filmet. Bár az elvárásaim már az egekben vannak, nehéz lesz nem csalódást okozni.)

Az utóbbi időben nem igazán volt időm és energiám írni ide. Hiányzott. De majd most talán visszatér kicsit minden a normális mederbe.