Izé(k)

  1. Sikerült minden vizsgám. Az utolsó eléggé kikészített, s utána még két napig random orosz kifejezések és félmondatok kószáltak a fejemben, de lejárt. Ma elvileg hivatalosan is megkezdődött a második félév, de az első óránkat átpakolták egy másik napra. Igen, megint baj van az órarenddel. Reméljük, valahogy majd az is megoldódik. Bármennyire is vártam már az órákat, most valahogy nem érzek energiát az egészhez, de majd belejövök.
  2. 20 éves lettem. Pizzás, tiramisus, tortás, matrjoska-babás, bizsus, hóvirágos, borozós, filmes, beszélgetős, nevetős szülinap volt. Sok kedves ember.
  3. Tegnap megnéztük az Oscar-t (illetve gyakorlatilag ma, de ez részletkérdés). Igazából szinte minden nyertessel meg voltam elégedve. Egyedül a The Descendants díja zavart kicsit – azt a filmet tényleg nem bírtam – de el lett nézve nekik. Egyébként egészen jó volt a “műsor”, bár Billy Crystal fölöttébb irritált. Azért voltak vicces részek, meg viccesnek szánt beköpések/“jelenetek”, amelyek nem igazán hatottak, de hát olyan mindig van. Most viszont furcsa lesz, mert a korábbi években mindig az volt az Oscar után, hogy no, akkor most van mit nézni, idén viszont már szinte az összes jelöltet láttam. Legalább visszatérhetek kicsit a kimaradt klasszikusokhoz.