III. 29 – IV. 2

  • A Kedveséknek két koncertjük is volt. Az egyik a Föld napja alkalmából, azt egy kicsit elmosta az eső, de azért jó volt. Hangulatos. Még jobb lett volna, ha a város vezetősége lekapcsolja kis időre a fényeket a főtér környékén. No, de hát one can’t have it all.
  • Csodálatos pihenős-főzős-filmnézős-kimenős hétvégénk volt. Még jó, hogy hétfőn csak egy órám van (az is este), így pótolhatók a hétvégi lustálkodás/szórakozás miatti mulasztások.
  • Végül nem tudunk diáknapozni (bár itt nem is beszéltem arról, hogy szerettünk volna), mert túl sok volt a jelentkező. Biztosan jó lett volna, de nekem akkortájt orosz tesztjeim lesznek, úgyhogy annyira nem bánom a dolgot. Apropó… Vakációban oroszt kellene pótoljak. Ezúttal tényleg.
  • Ahogy telik az idő, kezdek egyre jobban tartani a szessziótól. Azért csak jobb volt az, amikor hétről-hétre kellett készülni. Az ember legalább fel tudta mérni, hogy mi vár rá a vizsgán. Most csak gyűl és gyűl az anyag. Talán jó lenne szakirodalmat olvasgatni. De az ember azt sem tudja, hol kezdjen neki.
  • Találkoztam K.-val. Beszélgettünk. Jó volt. Hiányzik. Bár talán akkor sem talákoztunk sokkal többet, amikor itthon volt, de legalább összefutottunk néha egyetemen. Már az is jó, ha csak megölelhetem. Remélem hamarosan J. is hazajön. Ő is nagyon hiányzik.
  • Ma megnéztük a Game of Thrones második szezonjának első részét. Rájöttem, hogy csomó dologra nem emlékszem már az első szezonból, de majd belerázódok. Viszont megint megjött a kedvem, hogy elolvassam a könyveket. Mondjuk már így is beadtam a derekam a médiának (illetve a kíváncsiságomnak), és Hunger Games-t olvasok, pedig szabad perceimet Puskinnal kellene töltenem. De legalább gyorsan lehet olvasni, hamar végzek majd vele.