Utóbbi napok érdekességei

  • Egyik este kimentünk a parkba fagyizni. A kérdésre, hogy van-e vaníliás, illetve kakaós fagyi, a lány azt válaszolta, hogy csak színes vanília van. Na, hát annak a színes vaníliának jobb helyeken eper vagy erdei gyümölcs lenne a neve. De azért kedves volt a zavar, amivel a kis marketingfogását előadta.
  • Á.-val elhatároztuk, hogy elköltjük a rossz poénokból összegyűlt aprónkat. Tegnap este le is mentem vásárolni, de már be volt zárva a nonstop, így a kis ablakon kellett kiszámoljak a néninek 6 lejt 10 banisokból. Még soha senki nem nézett rám ilyen csúnyán, mikor pénzt adtam neki.
  • Hajnali 4-kor nem tudtam aludni, mert a madarak lelkesen énekeltek. Milyen madár az, amelyik hajnali 4-kor énekel? Biztosan elnyomja őket nappal a város zaja, ezért csak ilyenkor tudnak érvényesülni. Biztosan.
  • Az egyik fordítással kapcsolatos tanulmányból kiderült, hogy amikor először említették a klónok harcát a Csillagok háborújában, nem voltak elég explicitek, ezért a fordítók csak találgatni tudtak a Clone szó értelmezésénél. Volt, aki Clone-i háborút fordított, arra gondolván, hogy egy bolygóról van szó. Azért ez vicces.