2013/2014

Az idei év összességében egészen jó volt. Tavasszal kiderült, hogy mehetek Pestre Erasmussal, s onnantól kezdve többnyire ez határozta meg az év menetét. Szesszióban minden vizsgámat elsőre le akartam tenni, hogy biztos legyen. A vakációm rövid volt, de pihentem és kedves emberekkel töltöttem, aztán augusztus végén kimentem Pestre.

Az ottani félév mindenképpen tanulságos volt. Rájöttem, hogy jobb nekem itthon, de azért néhány barátot is szereztem, és bár eddig is nagyon szerettem a várost, ezután majd még szívesebben térek vissza (átutazóban). A Kedvessel kipróbáltuk, milyen távkapcsolatban élni, és bár időnként borzalmas volt nem látni egymást (azért igyekeztünk gyakran találkozni), szerintem egészen jól boldogultunk. Kicsit beleláthattam abba is, milyen lesz, ha majd végleg elköltözök itthonról. Csak akkor is küldené majd valaki az ösztöndíjat…

2014 zsúfolt lesz. Be kell pótolnom az Erasmus miatti elmaradásaimait, órákat kell hallgatnom és tartanom. Aztán jön az államvizsga, kis pihenés, majd a felvételi mesterire. Igazából izgatott és kíváncsi vagyok, egy ideig biztosan nem fogok unatkozni.