Miután megnéztük a filmet a moziban, hazajöttem, s két napig szinte folyamatosan ezt a számot hallgattam. Nem tudom, milyen lehet csak úgy, önmagában hallgatni, mert nekem automatikusan hozza magával a film hangulatát is. A szám önmagában is érdekes, de a történettel együtt valahogy kínzóan szomorú lesz. Számomra, legalábbis.

Ami a filmet illeti… Az elején nagyon tetszett, a színek, a hangulat, az alapötlet. Aztán a közepe fele kezdett nagyon furcsa lenni, s adott ponton kicsit túl soknak éreztem, de a végére aztán szépen összeállt minden. 

Biztos vagyok benne, hogy néhányakat fel fog idegesíteni. Szerintem viszont érdekes és elgondolkodtató. Nem annyira az a része, hogy tényleg lesznek-e ilyen számítógépeink néhány év múlva (bár az is), hanem inkább az a fele, hogy mit jelent szerelmesnek lenni, mi az, ami két személyt összeköthet, mi kell egy működő kapcsolathoz stb. Szóval az emberi dolgok, mert tulajdonképpen ezekről szól az egész. Még akkor is, ha az egyik főszereplő nem hús-vér alak.