Tizennegyedik bejegyzés

image

Kedves Fiók!

Múlt héten a szabadidőm nagyrésze Nőileg interjúk elkészítésével, megírásával, fotózással telt, úgyhogy gondoltam, a heti bejegyzést is erről készítem. Íme, valahogy így néz ki egy divatfotózás (a “színfalak” mögött).

image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ruhák válogatása, smink, aztán helyszínek keresése, pózolás, kattintás, válogatás, szerkesztés – mindebben nekem általában minimális a szerepem, de azért szeretek ott lenni, hogy meggyőződjek róla, a végtermék olyan lesz, amit szívesen látok az írásom mellett, és nem utolsó sorban, mert nagyon élvezem. Valakinek, aki számtalan divatblogot követ, képes Vogue-ra pénzt kiadni, túl sok modellt ismer név szerint, és végignézte az ANTM utolsó évadát, ez kicsit egy valóra vált álom. A tinédzser énem olyankor mindig örömtáncot jár bennem. Ez a fotózás meg extra különleges volt, mert Noémi volt a modell, aki megérti és osztja ezeket a hóbortjaimat, és mert mi lehet annál jobb, mint ha az ember számára nagyon kedves személyekkel dolgozhat együtt?

Egyébként már több mint egy éve írok a Nőilegnek, és nagyon élvezem. Tavaly a különböző magánéleti és munkahelyi problémák miatt kissé alábbhagyott a kezdeti lelkesedésem, de mostanában megint szívesen foglalkozok vele. Hiányzik belőle a híradózással járó stressz, de megvannak azok a részek, amit szerettem: találkozás vagány emberekkel, új dolgok megismerése, alkotás. Szóval remélem, hogy még sokáig tudom ezt csinálni (ebben vagy valami hasonló formában), és hogy egyre sikeresebb lesz a lap. Tessék szépen előfizetni rá! No, így, a reklám is megvolt.

Üdv, Panni