Tizenhatodik bejegyzés

image

Kedves Fiók!

Az elmúlt két hétben szinte egyáltalán nem vettem elő a fényképezőgépet, szóval gondoltam, így április végére legyen egy válogatás az elmúlt négy hónap telefonnal készített (és instagramon megosztott) fotóiből. Szóval íme:

image

^Januárban beteg voltam, ez pedig az egyik gyógyszertárban készült. Akkor jöttem rá, hogy újabban valamiért nagyon szeretem a kaktuszokat.

image

^Kolozsvár mindig jó ötlet.

image

image

^Évek után először, elkezdtem megint verseket olvasni. Hiányoztak.

image

^Szülinapi tortám. 25 lettem, és egyik napról a másikra sokkal felnőttebbnek éreztem magam. Placebo szülinap – így nevezem.

image

image

^Egyébként a szülinapomat Bukarestben töltöttem, és nagyon-nagyon jó volt. Nem volt partizás, csak hasznosan és kellemesen töltött idő számomra nagyon kedves emberekkel. A legjobb, ha engem kérdeztek.

image

image

image

^De azért kaptam egy csomó nagyon figyelmes ajándékot.

image

^Mint mondtam: Kolozsvár mindig jó ötlet. Plusz: bébi kaktuszok. Tovább nem is magyarázom.

image

^A chia puding iránti, döcögősen induló szerelmem azóta is töretlen.

image

^Március végén nagyon kellemes meglepetés ért, hazajött Ali Spanyolországból, és hozott nekem egy 100 év magányt spanyolul. Egyébként a spanyol tanulás körülbelül egészen eddig a pontig jól ment, aztán áprilisban teljesen kimaradt, de igyekszem majd ismét időt szakítani rá. Annál is inkább, mert nagyon várom, hogy ezt elolvassam (és lehetőleg meg is értsem).

image

^Voltunk Bagossy Brothers Company koncerten. Sokáig szkeptikus voltam a zenéjükkel kapcsolatban, de egy ideje nagyon szeretem őket. Nem mellesleg, nagyon jó fejek.

image

^Április elején volt Nőileg találkozónk, utána pedig meglátogattam a keresztfiamékat. Az egy rengeteg emlékezetes pillanattal teli hét volt.

image

image

^Megvolt a kötelező évi segesvári kiruccanás is. Amióta az eszemet tudom, rednszeresen járok abba a várba, de még mindig vannak felfedezetlen utcácskái.

image

image

^Múlt hétvégén villámlátogatást tettünk Brassóba egy rendezvényre. Lassan csak el kell mennem rendesen is megnézni azt a várost, már nagyon régóta kívánkozom.

Picit alábbhagyott a lelkesedésem ezzel a sorozattal kapcsolatban, de igyekszem valahogy újraéleszteni, mert a koncepció továbbra is tetszik, és tudom, hogy jó lesz majd visszanézni ezeket a bejegyzéseket. Csak nincs mindig kedvem és energiám fotózni. De hátha megjön a nyár, és jobb lesz majd.

Üdv, Panni