Tizennyolcadik bejegyzés

image

Kedves Fiók!

Annyira fáradt vagyok. Folyton. Az egyik oka a rossz időbeosztás. Egy másik a lehetetlen munkaprogram és az ingázás. A legfőbb talán, hogy ezer dolgot szeretnék csinálni, elég sokat csinálok is, és egyszerűen nincs elég óra a napban. Nincs. De azért szép az élet, becsszó.

image

image

image

image

Múlt héten végre sort kerítettünk egy fotózásra, amit már elég régóta halasztgatunk, mert vagy nem ért rá valaki, vagy esett az eső. Apropó, jó lenne már nem esernyővel elmenni minden reggel otthonról, kellemetlen meglepetésektől tartva.

image

image

image

image

image

image

Csütörtökön hazajött Márti, és elmentünk Street Food Fesztiválra, ami nagy csalódás volt, nem is ettünk ott semmit, de aztán elmentünk moziba megnézni a Guardians of the Galaxy Vol. 2-t, és az viszont nagyon-nagyon jó volt. Azóta is annak a zenéjét hallgatom.

image

^ Kávészünet kollégákkal. Ma azon gondolkoztam, vajon az ízlése változik-e meg az embernek idővel, úgy szó szerint, hogy mit tartunk finomnak és mit nem, vagy csak megszokás kérdése ez is. Például régen utáltam a kávét és az olívabogyót, most mindkettőt kezdem megszeretni.

image

Szombaton délelőtt elég jó idő volt ahhoz, hogy kint lehessen jógázni. Nagyon vicces a kontraszt aközött, ahogyan a fejemben nézek ki, amikor jógázok és a valóság között, de legalább jól érzem magam közben. Talán egyszer majd szépen is fogom csinálni. Fake it ‘til you make it, eh?

Aztán ismét nekifogott esni az eső, mármint szombaton, és nekünk esküvőre kellett menni, az esketésnek meg kint kellett volna lennie, ami persze lehetetlen volt. Ettől függetlenül nagyon szép és kedves volt minden, én meg elsírtam magam, mert a menyasszonyt baba korunk óta ismerem, és hát meghatódtam. Ilyen ez.

Üdv, Panni