Huszonegyedik bejegyzés

image

Kedves Fiók!

Pénteken eljött az oly sokat várt pillanat, megkezdődött a szabadságom! Ennek örömére szombaton elmentem egyet Vibe fesztiválra, inkább emberekkel találkozni, mintsem a koncertek kedvéért. Fényképezőgépet nem vittem magammal (még szerencse, mert bőrig áztunk), szóval íme, néhány telefonnal készült fotó.

image

image

image

Igazából nem volt különösebben kedvem az egészhez, de így utólag nagyon örülök, hogy elmentem, mert meglepően jó volt. Ismerkedtem új emberekkel, végigbuliztam egy AKPH koncertet esőben, kiléptem picit a komfortzónámból, és túléltem, sőt, élveztem is. Teljesen pozitív élmény volt.

Vasárnap Kolozsvárra mentünk egy rendezvényre, előtte meg elvittem a lányokat Papillon-ba. Még mindig nagyon cuki az a hely, bár a kaktuszkák most nem voltak ott.

image

image

image

Estére megérkeztek a keresztfiamék, akik három napig nálunk maradtak, de arról majd egy következő bejegyzésben. 

Időről-időre megbizonyosodok róla, hogy igen, introvertált vagyok, teljesen jól megvagyok egyedül, ha többet vagyok társaságban, utána szükségem van egy-két napra otthon, a szobámban, a saját kis dolgaimmal, hogy fel tudjak töltődni, de kellenek az emberek, kell a pörgés is. Jó néha tömegben elvegyülni, vagy egy teraszon ülve embereket figyelni, idegenekkel beszélgetni, új dolgokat kipróbálni. Kellenek ezek az impulzusok, mert gazdagítanak, tanítanak, és perspektívába helyeznek dolgokat.

Közben meg lassan éjjel kettő van, én meg itt ülök, és ezt írom, mert a héten most volt először időm normálisan gép elé ülni. Cserébe viszont sokat voltam imádnivaló, apró emberpalántákkal, akik máris hiányoznak.

Üdv,
Panni