Családi hétvége

Miután múlt héten hazajöttünk Stockholmból, a hétvégét, pontosabban négy napot a hegyekben töltöttünk anyuékkal. Már nagyon rég vártuk ezt a kirándulást, mert egy ideje nem voltunk sehol így több napot együtt. Nagyon jó volt kicsit együtt pihenni, feltöltődni.

image
image

A helyszín Cheile Grădiștei volt Bran mellett, festményszerű kilátással.

image

Azért ilyen látvány mellett edzeni… (Ez egyébként csak a próba volt, mentünk aztán rendesen, sportfelszerelésben is. Azóta is izomlázam van.)

image
image
image
image

Édi részletek a szobából.

image
image
image
image

Az “éjszakai élet”. Volt koncert meg buli is, de Mártival valahogy sikerült minden estére nagyon lefárasztani magunkat, úgyhogy többnyire viszonylag korán feküdtünk.

image

Volt több választható tevékenység – például foci Mártinak, természetesen.

image

Apuval merészek voltunk, és a kalandparkot választottuk, bár egyikünk sem rajong a magasságért. Azért nagyon izgalmas volt, de az izomlázamon ez sem segített.

image
image

Néhány másodperccel ezután a kép után leestem, és azt hittem, felnyársal a drótkötél, de szerencsére néhány horzsolással meg egy kis ijedtséggel megúsztam.

image
image

Álomkollázs.

image
image
image
image

Hazafele a barcarozsnyói várat néztük meg, ami kicsit csalódás volt. Nem azért, mert nem szép, hanem mert eléggé el van hanyagolva, s az úgy Svédország után nagyon tudott fájni.

image

Van ott egyébként egy dínó park is, ami minket most annyira nem vonzott, mert Stockholmban azt is láttunk (vasárnap jönnek a képek), de azért majd egyszer megnézném ezt is.

Igazából a két hét szabadság alatt végig valami program volt, pihenésre nem sok idő jutott, úgyhogy jó volt ez a kicsit szabadabb, lazsálósabb hétvége. Végre befejeztem egy könyvet! És persze nagyon örültünk, hogy együtt kirándulhat a család. Azt hiszem, ezt már mondtam néhányszor, de nagyon hálás vagyok az ilyen percekért.