Huszonhetedik bejegyzés

image

Kedves Fiók!

Múlt héten volt a Vásárhelyi Forgatag. Nagyon sok időt nem töltöttem ott (az az igazság, hogy valahogy sokkal jobban szerettem, míg a Maros parton volt, más volt a hangulata), de volt Nőileg találkozó, Bagossy Brothers Company koncert, és a vásárban is körbejártunk egyet.

image

image

Szerdán életemben először ittam indiai teát, és egyből kedvenc lett. Mondjuk ez a változat nagyon édes volt, de fogok majd keresni egy jó teakeveréket.

image

image

image

Vasárnap elmentem végre megnézni a Zichy kiállítást is a kultúrpalotában. Sajnos nem éreztem túl jól magam, és nem volt sok türelmem hozzá, de volt néhány egészen érdekes kép, és egyébként is, jó néha itthon turistát játszani.

image

image

image

image

Ilyen helyre legjobb pénz nélkül menni, mert hát milyen cuki minden?!

image

image

image

Próbáltam összeszámolni, hogy hányadik Bagossy koncert volt ez az idén, amin részt vettem. Háromig jutottam, bár valamiért meg vagyok győződve róla, hogy volt egy negyedik is az év elején, csak nem emlékszem, hogy mikor és hol. A lényeg, hogy volt néhány. De már hiányoztak, meg az utolsó albumukat tényleg szeretem, és egyébként is, mindig összeverődik egy kisebb társaság, akikkel megyünk – főleg miattuk élmény.

Múlt héten egyébként itthon voltak a keresztszüleim Svédországból. Nem tudtunk nagyon sok időt együtt tölteni, mert én ugye végig dolgoztam, de nagyon jó volt látni őket. Igazából kicsit az egész hét kedves emberekről és jó társaságról szólt. Ennél több néha nem is kell.

Üdv, Panni