Harminckettedik bejegyzés

Kedves Fiók!

Néhány héttel ezelőtt láttam, hogy a Bagossy fiúk fellépnek a szovátai tökfesztiválon, és már akkor feldobtam, hogy oda majd menjünk el – a zene meg a tökök miatt is, természetesen. Vasárnap el is mentünk, de előtte még egy vármezői sétát is beiktattunk, amit igazán kár lett volna kihagyni.

Mindig elfelejtek a kamerába nézni.A legjobb közös képünk Júliával. Nem látszik, de mosolygunk rajta meg minden.
Hát nem csodálatosak ezek a színek? Nem tudok betelni velük.A tökfesztivál kissé csalódás volt. Nem a tökök miatt, azok rendben voltak, viszont az út szélére “állították ki” őket, így folyton kerülgetni kellett az autókat, ha az ember meg akarta nézni őket. Arról nem beszélve, hogy a színpadot a park közepére tették, bokrok és virágágyások elé, így maradt egy óriási kihasználatlan tér előtte. Szóval jár néhány mínusz pont a szervezőknek.

A koncert azért rendben volt, a fiúk ügyesek voltak, mint mindig, és hallottam az új számukat élőben, nekem már amiatt megérte. Ha valaki két évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy rövidesen 2-3 havonta el fogok menni egy Bagossy koncertre, értetlenül pislogtam volna, de hát ennél furcsább változások is történtek az elmúlt időszakban.

Az őszre visszatérve, tudom, hogy azt mondtam, idén nem vártam, de a látvány nagyon sok mindenért kárpótol. Hiába na, az október a(z egyik) legjobb!

Üdv,
Panni