Évforgó

Néha a legjobb dolgok teljesen váratlanul történnek. Hozol egy aprónak tűnő döntést, és másnap arra ébredsz, hogy teljesen megváltozott az életed. Most egy ilyen nem várt csodáról, egy új szerelemprojektről mesélek nektek.

Az egyik kedvenc tevékenységem a világon Esztivel beszélgetni, olyan ötletekkel előjönni, amit egy pillanatig sem gondolunk komolyan, butaságokon nevetni. Ezért amikor egy reggel azzal a gondolattal keltem fel, hogy szeretnék egy tudatos évtervezőt készíteni, rögtön tudtam, hogy ő lenne a legjobb partner hozzá.

Szerencsére neki is tetszett az ötlet, egyik dolog követte a másikat és 12 óra múlva azon kaptuk magunkat, hogy elindítottunk egy új közös márkát. Ennek aCupoftiMe a neve, egy csészényi (én)idő. Slow living, tudatos életmód, minőségi idő témában szeretnénk különböző termékeket készíteni és nagyon kedves ötleteink vannak, szóval figyeljetek majd minket!

Most viszont a tudatos tervezőről fogok írni nektek, amit Évforgónak neveztünk el. Az ötlet valahogy onnan indult, hogy a Hold Harmónia blogbejegyzésem után egy kedves ismerősöm megkért, ajánljak neki olyan tervezőt, amit spirituális és üzleti szempontból is tud használni. A Year Compass jutott eszembe, azt viszont ismerte, valami mást keresett. Nekem meg más nem jutott eszembe.

Egy olyan tervezőt szerettem volna, ami nem siker-orientált, hanem sokkal inkább a harmónia és az egyensúly kialakítására fókuszál. Ami arra ösztönöz, hogy tanulj a múlt történéseiből, pozitív és negatív élményekből egyaránt, és tudatosan építsd be őket a jövődbe. Ami inkább arra fektet hangsúlyt, hogy milyen emberré szeretnél válni, nem csak arra, hogy mit szeretnél elérni. Milyen a legjobb, legőszintébb, legtisztább éned? Mi okozza a legtöbb örömöt számodra? Melyek a prioritásaid? Az Évforgó ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel, kevesebbet foglalkozik a kívülről is látványos, mérhető eredményekkel, inkább belső győzelmekre bátorít.

Eszti kedves grafikái, finom vonalai megteremtették ezt a világot, ahol tökéletes harmónia van. A lila és a türkiz, a növényi és égi motívumok az alvás és ébrenlét közötti állapotot idézik meg, ahol minden lehetséges, ahol múlt, jelen és jövő együtt létezik, egymással folytonos kölcsönhatásban van, minden mindennel összefügg. A hold és a csillagok azt sugallják, hogy minden kívánságod teljesülhet, míg az indák és levelek emlékeztetnek arra, hogy a növekedéshez idő és türelem kell.

Biztosan elfogult vagyok, de én teljesen beleszerettem ebbe a tervezőbe és hihetetlenül büszke vagyok rá! Remélem, nektek is tetszik, és ugyanakkora szeretettel fogjátok használni, mint amekkorával mi készítettük. Erre a linkre kattintva meg tudjátok vásárolni. Vásárlás után két fájlt fogtok kapni, az egyik kétoldalú nyomtatáshoz van (booklet formátum), a másik a normál, könyvszerű változat, ami abban az esetben lehet praktikus, ha inkább gépről vagy mobilról dolgoznátok a tervezővel. Ha a zero waste utat választanátok, írhatjátok a válaszaitokat akár egy word dokumentumba is. Hogyha lefotózzátok az Évforgót használat közben, és feltöltitek valahová a képeket, használjátok az #acupoftimeevforgo hashtaget, hogy mi is lássuk a fotóitokat!

Az insta profilomon most nyerhettek is egy példányt, annyit kell tennetek, hogy kövessetek engem és Esztit is, és a poszt alatt kommentben írjátok meg, hogy miért vagytok a leghálásabbak, vagy mi volt a legjobb dolog az életetekben idén. Ezzel szeretnénk megköszönni a sok kedvességet és támogatást, amit Tőletek kapunk.

Csodálatos évet kívánok nektek, remélem, hogy tanulni és fejlődni fogtok, és minden álmotok valóra válik!

A fotókat, illusztrációkat, grafikát Eszti készítette.