Nyári nosztalgia – instagramos képekben

Tudom-tudom, az ősz igazából csak szeptember 22-én kezdődik, de már nem lehet a medencében fürdeni, éjjel csak egy pokróccal takarózni és este egy kis ruhácskában járkálni, szóval nálam a nyárnak vége. Kicsit elszomorít a dolog, mert ahogy már mondtam, soha nyarat nem szerettem ennyire, mint ezt az ideit. Még nem tudtam áthangolódni a csípős levegőre, ropogós levelekre és forró teákra, úgyhogy addig is, kicsit nosztalgiázok.


Június

A június a nyárnak örülésről szólt, amikor az ember élvezi a napsütést, a meleg estéket, hogy lehet fűben ülni és teraszokon limonádét inni. Ebben a hónapban öltött immár a valóságban is testet a kaktuszmániám, anyunak köszönhetően. Voltunk Debrecenben, elmentem életem első igazi randijára (arra gondolok, amikor még nem ismered az illetőt, minden új és fura és kínos) és megkezdődött a strandszezon.Július

Júliusra visszatekintve nagyon hálás vagyok a sok csodálatos emberért és szeretetért, ami körülvesz. Bár a képek nagy része eseményeket, különböző tájakat ábrázol, én mégis mindegyiket egy-egy, vagy több, számomra nagyon kedves személyhez kötöm. Ebben a hónapban voltunk jazz koncerten Temesváron, Vibe fesztiválon, Kolozsváron szemináriumon, Mártival Stockholmban, anyuékkal a hegyekben, és három napig a keresztfiamék pótanyukája voltam.


Augusztus

Augusztusban végre eljutottam Szebenbe, ami egyébként egy zűrzavaros periódus kezdete is volt (kellemes, de falkavaró dolgokkal). Zsófi férjhez ment sok édiség közepette. Folytattam a sportolásra tett kísérleteimet biciklizéssel, szaladással, jógával. Voltunk Zsuzsánál a hegyen – legszívesebben még most is ott lennék. Kaptam egy újabb kaktuszt, ezt a kollégáktól, amiért néhányszor segítettem nekik. Volt Forgatag, találkozás jófej emberekkel és kötelező Bagossy koncert.

Így visszatekintve már értem, miért szerettem annyira ezt a nyarat. Persze ezek mellett volt sok munka, bosszúság, aggodalom, kétség és kihívás is, de hát az egyensúlyhoz azok is kellenek. Jó lesz az ősz is, már úgy érzem.

kedvesfiok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s